SinemaVideo

American Reunion

Son 10 yılda çekilen gençlik komedilerinin bir nevi sebebi olan Amerikan Pastası filminin oyuncuları, 12 yıl sonra yeniden bir araya gelerek American Reunion’da buluştu.

Amerikan Pastası serisinde, ilk filmin ardından birçok devam filmi çekilse de, kadroda sürekli farklılıklar yaşandığından hiçbiri Amerikan Pie 1 kadar ses getiremedi. Fakat bu sefer 1999’da çekilen ilk filmin kadrosu neredeyse tamamen biraraya getirilerek 10 sene öncesinden başlayarak nelerin değiştiği anlatılacak. Lisedeki mezuniyet töreninden sonra hayatlarını farklı alanlarda sürdüren kahramanlarımızın, bazen aradan geçen bunca zamanda neler yaptığını, bazen de eskiye dönüş yaparak nostaljik sahnelere yer verilecek filmde Stifler (Seann William Scott),  Jim (Jason Biggs),  Michelle (Alyson Hannigan),   Vicky (Tara Reid) ve Eugene Levy,  Mena Suvari,  Shannon Elizabeth, Jennifer Coolidge, Eddie Kaye Thomas’ı yeniden birarada izleyeceğiz.

American Reunion, 6 Nisan 2012’de ABD’ de vizyona girecek. Türkiye’de de hemen hemen aynı tarihlerde vizyona girmesi bekliyor. Filme ait şimdiye yayınlanan tek fragmanını hemen alttak izleyebilirsiniz.

http://www.youtube.com/watch?v=kvzqiDKDVzU

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu