MobilTeknoloji

2016 Yılında Çıkacak Akıllı Telefonlar

2016 Gelirken, lansmanları ile geliyor. Otomobil, mobil cihazlar, teknolojik yenilikler ve benzeri için yapılan lansmanlarda ise; markaların en yeni modelleri tanıtılıyor. En merak edilen şeylerden birisi de elbette 2016’da satışa çıkarılacak olan, ileri teknoloji akıllı cihazlar. Apple, Samsung ve LG’ nin bu sene satışa çıkaracağı ve yine büyük bir rekabete sahne olacak akıllı cep telefonlarından en çok merak edilenlerin muhtemel özelliklerini ve tasarım aşaması konsept resimlerini sizlerle paylaşıyoruz.

Yazıda Neler Var?

IPhone 7 / IPhone 7 Plus

iphone 7 konsept tasarimi

IPhone 7 ve 7 Plus modelleri, bu yılın en çok beklenen akıllı cihazları içerisinde kesinlikle birinci sırada yer almayı hak ediyor. Telefonlara yeni bir yön kazandıran Apple ve IPhone ürünü, günümüzde akıllı cihazların atası sayılabilecek niteliklere sahip. Parmak izi okuma, dokunmatik ekran ve benzeri pek çok niteliğin Apple sayesinde akıllı cihazlarımıza ulaştığını biliyoruz. IPhone yedinci nesil modelinin, 2016’nın ortalarında lansmanı yapılacak ve yüksek ihtimalle 2016 ortalarında yine satışa sunulacak. Kamerası ve belli başlı özellikleri, yonga seti dahilinde aynı düzeyde olacak Apple IPhone 7’nin; Özellikle 3D Touch özelliğinin beklendiği bu modelinde, Apple bakalım bize başka ne gibi yenilikler sunacak.

Samsung Galaxy S7

samsung galaxy s7 tasarim
Samgung Galaxy S7 de, IPhone 7 gibi beklenen modellerden biri. Özellikle, geçtiğimiz yıllarda Android piyasasının hakimi olan Samsung, bu yıl da hakimi olabileceği bir piyasanın hayalini kurarak satışa sunacak S7 modelini. Zira, geçtiğimiz yılı satış ve büyüme hacmi değerlerinde oldukça düşük grafikler sunan Samsung, bakalım bu yıl yine o fırtınaları estirebilecek mi? 3D Touch özelliğine karşılık olarak ClearForce üzerinde çalışan Samsung’un S7 modelini önümüzdeki aylarda tanıtması ve bu yılın ortalarında satışa sunması bekleniyor

LG G5

lg g5 tasarim
LG, yıllar boyu kazanamadığı yarışı G serisi itibarı ile kazanmamış olsa da; yarış içinde hakim bir yer edinmiş gibi görünüyor. Özellikle G4’ten itibaren, oldukça piyasaya hakim finans grafikleri oluşturan ve gün geçtikçe piyasada hakim bir konuma ulaşan LG, Android piyasası yarışına bu kez G5 ile girecek. Yine bir amiral gemi modeli olan G5, farklı tasarımı ve çıkarılabilir bataryası ile sunulacak. Özellikle diğer telefonlarda gördüğümüz yerleşik batarya trendine uymayan ve ilginç bir tasarım ile, çıkarılabilir bataryaya sahip olan modelin bu özelliği neler getirir bilmiyoruz ancak, tasarımın G5’e ve LG’ye çok şey katacağından eminiz.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu